NetServe's
VoIP-telefonie

Voor als je alleen wil betalen voor telefonie die je ook echt gebruikt. Voor als je snel wil schakelen tussen toestellen en lijnen. Voor iedereen die geen snel-verouderende telefooncentrales wil.

Dit lossen we op:

Wanneer je gebruikt maakt van (onze) VoIP oplossingen, dan profiteer je altijd mee van de ontwikkeling die de markt en de leveranciers maken. Je koopt geen telefooncentrale meer die gaat verouderen en die alleen functionaliteit X, Y en Z levert. In plaats daarvan maak je gebruik van een telefonie-oplossing voor de grote Enterprises, waar je precies die zaken van afneemt die voor jouw organisatie van belang zijn.

Wat is het?

VoIP staat voor “Voice over IP” en het houdt eigenlijk in dat je je kantoor-computernetwerk inzet om te bellen via internet.

In de praktijk is het echter ook vaak zo dat je oude vertrouwde telefooncentrale verdwijnt en dat je gebruik gaat maken van een telefonieoplossing in de cloud. Ook bij onze oplossingen is dat zo: de telefoonfunctionaliteit wordt geleverd vanuit de cloud, het enige wat je op kantoor nog hebt staan zijn je telefoontoestellen.

Of we maken het mogelijk dat je je smartphones inzet als zakelijke telefoontoestellen.

Hoe werkt het?

De dagen van telefooncentrales en telefoonlijnen zijn geteld, telefonie is een clouddienst geworden. Dat betekent dat je eigenlijk gebruik gaat maken van een deel telefooncentrale-in-de-cloud, dat jullie telefoonnummers daar ook terecht komen, dat daar de inrichting van medewerkers, (hunt) groepen, call centers, wachtstandmuziek, keuzemenu’s etc wordt gemaakt.

Als je wilt plaatsen we vertrouwde telefoontoestellen op de bureaus van de medewerkers (dat zijn dan natuurlijk wel VoIP toestellen) of we integreren de vaste en mobiele telefonie zodat je medewerkers gebruik kunnen maken van hun smartphones en die als kantoortoestellen kunnen inzetten.

Onze VoIP telefonie leveren we op basis van een Pay-as-you-go abonnement, waardoor je alleen betaalt voor wat je gebruikt. Dat is ook reuze flexibel, omdat je bij wijze van spreken per dag kunt besluiten welke diensten je wel en niet wilt inzetten.

Neem hierover contact met mij op

Vul hieronder je gegevens in, dan nemen we op werkdagen binnen 24 uur contact met je op.